Launch zomercollectie 8 mei 2021

De toekomst maakt zich klaar voor betere tijden. Terug genieten van de zon met je mooiste outfit en breedste glimlach. Om je te laten stralen openen we op zaterdag 8 mei al onze deuren en schuiven om je mee te nemen doorheen onze gloednieuwe collectie zonnebrillen

We halen onze mooiste collecties boven, verwennen je met een glaasje bubbels op ons buitenterras en leggen alles vast op foto met onze professionele fotograaf. Zo maken we er voor jou een onvergetelijke moment van. Klaar voor een heerlijk stralende zomer die je ’s avonds kan inzetten met het eerste terrasje van het jaar. 

Benieuwd naar enkele zonnebrillen die het jaar 2021 kleur gaan geven? Je kan ze hier in primeur terugvinden. 

Voor de lens

De start van een vrije zomer en de dag voor Moederdag. Dat vraagt om een onvergetelijke cadeau. Daarom voorzien we voor iedereen die 8 mei langskomt een prachtige portretfoto van jou of jouw gezelschap die je nadien digitaal en afgedrukt van ons toegestuurd krijgt. Zo creëren we samen momenten om nooit meer te vergeten. 

Onze cadeaubon

Ben je nog niet zeker van je cadeau voor Moederdag of wil je iemand verrassen voor een verjaardag of belangrijk moment? Onze Optiek-Metier cadeaubonnen brengen redding. Met liefde opgemaakt en vrije keuze naar bedrag. Zo geef je altijd een stralend cadeau. 

Vraag je cadeaubon aan via mail, telefoon of door langs te komen in onze winkel. Wil je de cadeaubon liever opgestuurd krijgen? Dan leveren we je cadeaubon op een locatie naar keuze.

Stuur ons een mailtje
Bel ons even op 
Of spring eens binnen in onze winkel

We zijn klaar om de zomer goed in te zetten. Kom onze nieuwe collectie en winkel ontdekken tijdens ons gezellig openingsmoment op 8 mei. We blinken alles goed op en zorgen voor een gezellige en veilige omgeving waar iedereen kan stralen.

Veel liefs,

Inn, Raf, Hélène en Tineke.