Beleving

Een bril kiezen moet een beleving zijn, dat is ons devies. Uiteindelijk is maar één ding van belang: dat jij met een goed gevoel én de juiste bril naar buiten stapt. Om daarin te slagen hebben we alles in huis: een inspirerende winkelruimte van 300 m² met veel hout en licht, mensen met een hart voor het vak en natuurlijk een prachtige collectie. We kiezen voor merken die werken met veel passie en zin voor ambacht. Monturen en modellen die net dat tikkeltje extra hebben, qua kwaliteit, draagcomfort en esthetiek.

Ambacht

We zijn echt gepassioneerd door het vak. Een bril is pas goed als hij perfect op je neus zit, als je de juiste glazen krijgt en als de service na verkoop net zo goed is als die ervoor. Het ambachtelijke werk vinden we net zo leuk en interessant als het contact in de winkel. Dat merk je ook aan de omvang van ons atelier. In onze winkel ligt daar een belangrijke focus op, zodat we je snel en accuraat kunnen helpen.

Werp een blik op de winkel
en ons atelier

Dit alles in levende lijve beleven?

Wij begeleiden je graag bij je brilkeuze. Maak een afspraak, kom langs, drink koffie met ons en vertel wat jij voor ogen hebt!

Plan je afspraak