Tineke

Vriendin des huizes Tineke ziet een bril als een verlengstuk of als deel van een persoonlijkheid. Tineke is mama van drie kinderen en werkt op de dienst fysische geneeskunde en revalidatie van het universitair ziekenhuis in Gent. Waarbij schermwerk en bureauwerk de hoofdbrok vormt. Een bril is hierbij onmisbaar.

Lees het volledige verhaal

Roos

Roos is jong gepensioneerd en geniet momenteel enorm van het leven. Ze ondersteunt de droom van haar dochter door mee aan haar zaak ‘Fuente’ te werken: Ze geeft er stijl en kleuradvies. Het doel hierbij is de innerlijke bron of kracht van mensen te laten schitteren langs de buitenzijde. Daarnaast geniet Roos van wandelingen en wisselt ze reizen af met leuke terrasjes.

Lees het verhaal

Nathalie

Nathalie is architecte en runt samen met Goedele haar eigen interieurarchitecten studio: Detail. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren: Kantoren, hospitality, privé projecten,… en hebben hun vestiging in Wondelgem in de buurt van Gent.

Lees het verhaal

Moniek

Moniek is bloemkunstenaar en Florist pur sang. Ze is geboren en getogen in Waarschoot maar ontdekte met haar passie al de hele wereld: Van opleidingen in Japan tot tentoonstellingen in de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Korea. Van workshops in Finland tot lesgeven in Mexico, Schotland, Ierland en Frankrijk.

Lees het volledige verhaal

Een bril is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Het vinden van de juiste bril of zonnebril die past bij jouw gezicht EN die aansluit bij jouw persoonlijkheid en levensstijl is geen eenvoudige klus. Métier en haar team van experten helpen je hier graag mee verder. Werp alvast een blik op onze collecties en laat je inspireren.

Bekijk onze collectie