Vriendin des huizes Tineke ziet een bril als een verlengstuk of als deel van een persoonlijkheid. Tineke is mama van drie kinderen en werkt op de dienst fysische geneeskunde en revalidatie van het universitair ziekenhuis in Gent. Waarbij schermwerk en bureauwerk de hoofdbrok vormt. Een bril is hierbij onmisbaar.

De passies van Tineke liggen ergens anders. Binnenhuisarchitecte was eigenlijk de grote droom. Vandaar ook het gevoel voor esthetiek en schoonheid in de objecten waarmee Tineke zich graag mee omringt. Een bril is het accent van je look en mag ook iets vertellen over je persoonlijkheid.

Verdere interesses liggen in opera en het plezier van koken. Momenteel volgt ze een kokspleiding in Spermalie om die interesse kracht bij te zetten.

Waarom hou je van optiek Metier? Ik hou enorm van de directheid hier. Inn en haar team weten een bril te vinden die bij me past. En daar wordt tijd en energie in gestoken. We lijken elkaar aan te voelen. De openheid en de zoektocht om de perfecte bril op mijn gezicht te laten passen vind ik geweldig.

Geïnspireerd?

Lees dan ook zeker onze andere verhalen.

Lees meer verhalen