Roos is jong gepensioneerd en geniet momenteel enorm van het leven. Ze ondersteunt de droom van haar dochter door mee aan haar zaak ‘Fuente’ te werken: Ze geeft er stijl en kleuradvies. Het doel hierbij is de innerlijke bron of kracht van mensen te laten schitteren langs de buitenzijde. Daarnaast geniet Roos van wandelingen en wisselt ze reizen af met leuke terrasjes.

Roos ziet een bril als bijzonder belangrijk onderdeel van een persoonlijkheid. Een bril kan de uitstraling van een persoon versterken. Een bril kan kracht geven maar kan ook verzachten waar nodig. Beter zien is uiteraard het belangrijkste, maar ze onderschat geenszins de look, het elan en de flair van de juiste bril op iemands gezicht.

Roos woont in het nabij gelegen Lembeke en komt graag tot bij optiek Metier. Ze voelt al jaren een positieve aantrekkingskracht met de winkel. Er is een hedendaags aanbod en de mensen van Optiek Metier gaan mee in je persoonlijkheid zonder opdringerig te zijn. Ze zijn hier ook altijd fier op hun producten en collecties.

Geïnspireerd?

Lees dan ook zeker onze andere verhalen.

Lees meer verhalen