Nathalie is architecte en runt samen met Goedele haar eigen interieurarchitecten studio: Detail. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren: Kantoren, hospitality, privé projecten,… en hebben hun vestiging in Wondelgem in de buurt van Gent.

Voor klanten werken ze een concept uit vanaf de eerste schets tot de oplevering waarbij ze het concept bewaken. Nathalie reist enorm graag. Op die momenten kan ze de inspiratie en de ideeën, die ze onderweg sprokkelt, later doorvertalen in de verhalen van toekomstige projecten.

Nathalie ziet een bril als een belangrijk aspect van je look en zorgt ervoor dat de outfit compleet is. Zelf is ze vaak bezig met trends en gelooft ze niet helemaal in tijdloze objecten. Een bril is dus aanpasbaar en golft mee met de tijdsgeest.

Wat Nathalie aantrekt in Optiek Metier is het persoonlijk contact. Wat ze enorm kan appreciëren is de home-try-on. Je kan bij optiek Metier 5 brillen meenemen naar huis om deze gedurende het weekend door te testen en je helemaal in je comfortzone uitvoerig kan testen. Zo ben je zeker dat je de juiste keuze kan maken.

Nathalie heeft met haar team de persoonlijkheid en de eerlijkheid van Optiek Metier laten doorstralen in het concept van de winkel. Een stukje huiselijk ook maar met premium materialen. De transparantie naar het ambacht hebben ze kunnen realiseren doormiddelen van een wand in staal en glas. Zo hebben klanten een inzicht op alle stappen die nodig zijn om een bril te kunnen afwerken.

Geïnspireerd?

Lees dan ook zeker onze andere verhalen.

Lees meer verhalen